Ford sierra club

In welke gevallen heb ik recht op een schadevergoeding?

Geplaatst op

Misschien ken of ben jij wel iemand die dit weleens heeft meegemaakt of nog niet heeft meegemaakt. Dit blog is erg belangrijk om eens grondig en ook wanneer je de tijd hebt, goed door te lezen. Hierin vind je namelijk de vier meest bekende en meest voorkomende gevallen waarin je recht hebt op een schadevergoeding en een letselschade advocaat kan inschakelen. 

Bedrijfsongeval

Stel, je breekt een been of krijgt een zere rug. Dit wordt dan onder woorden gebracht als: slechte omstandigheden. Als dit gebeurt, valt het onder bedrijfsongeval. Het maakt niet uit op welke plek zo’n ongeval dit plaatsvindt, dit kan van kantoor tot een bouwomgeving zijn. Je hebt in dit geval zeker recht op een schadevergoeding. 

Verkeersongeval

Je bent onderweg naar je werk en het maakt niet uit op welk vervoersmiddel je ook bent. Opeens gebeurt er iets, wat je misschien nog nooit is overkomen. Het breken van iets door een persoon of een iets wat gebeurt. Dit valt onder het onderwerp: verkeersongeval. Ook in dit geval heb je recht op een vergoeding en kan je een letselschadeadvocaat inschakelen. 

Medische misser

Er zullen misschien wat vraagtekens in je opkomen, als je deze term leest. Daarom lichten we dit verder toe. Een medische misser is in het kort gezegd een fout die door artsen wordt gemaakt. Een voorbeeld hiervan is als er een operatie misgaat of de verkeerde hoeveelheid medicijnen wordt gegeven. Of nou het een of het andere gebeurt, je hebt voor beiden gevallen recht op schadevergoeding. 

Mishandeling

Je kan (bijna) altijd in aanraking komen voor een schadevergoeding, mishandeling valt ook onder dit onderwerp. Mishandeling is als je wordt mishandeld door een persoon. In de meeste gevallen krijg je een vergoeding, omdat een mishandeling immateriële en fysiek schadelijk kan zijn voor de rest van je leven. 

Samenvatting van deze blog

In het kort gezegd kan je concluderen dat je in deze 4 gevallen recht hebt op een vergoeding. Ook mag je een letselschade advocaat inschakelen, want dit belangrijke persoon kan jou namelijk in het traject verder helpen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze teksten en haal meer uit je Ford Sierra-ervaringen. Stay inspired!

Contactgegevens

Via info @ fordsierraclub.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden