Ford sierra club

Mag je een auto huren als je onder de 25 jaar oud bent?

Geplaatst op

Soms tast je nogal in het duister als je een auto wilt huren. Zowel in het buitenland als in Nederland. Daarom nemen we je in dit blog mee in een aantal regeltjes en mogelijkheden. We nemen als voorbeeld Enterprise, omdat die de beste voorwaarden heeft voor jongeren onder de 25 jaar. Zij maken het huren van een auto supermakkelijk.

Kost het huren van een auto meer als ik jonger ben dan 25 jaar?

Nee, bij Enterprise kosten het huren van een auto niet extra. Het maakt voor een bestuurder en dus huurder helemaal niks uit wat je leeftijd is. Of je nu 18 of 99 bent, je betaalt altijd hetzelfde bedrag. Dit is wel zo fijn om te weten en je komt nooit voor verrassingen te staan. Bij Enterprise is er geen leeftijdsdiscriminatie.

Kan ik elke auto huren die ik wil?

Je hebt bij de meeste autoverhuurders een beperkte mogelijkheid om te kiezen welke auto je kunt kiezen. Als je bij Enterprise een auto wilt huren in Amsterdam, dan heb je de keuze tot de compact class zonder extra kosten. Dit is dan ook de enige beperking die je als jongere onder de 25 jaar hebt. Indien je een luxere auto wilt huren, dan moet je tot je 25e levensjaar wachten. Dan kun je de wat duurdere auto’s huren. Voor nu moet je het doen met de volgende hele leuke modellen: Mini, Economy, Compact, Compact Limousine, Compact Wagon, Intermediate, Intermediate SUV, Intermediate Wagon, Medium SUV Auto, Medium SUV Manual, Standard, Standard Wagon.

Zijn er restricties voor het aantal jaren dat ik mijn rijbewijs moet hebben?

Als je nog onder de 25 jaar oud bent, dan moet je bij Enterprise in ieder geval 1 jaar je rijbewijs hebben. Als je dus al vroeg begint met lessen en op je 17e je rijbewijs al hebt, dan kun je op je 18e dus direct een auto huren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze teksten en haal meer uit je Ford Sierra-ervaringen. Stay inspired!

Contactgegevens

Via info @ fordsierraclub.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden