Ford sierra club

Uitbreidingen voor je Ford Siërra

Geplaatst op

De Ford Siërra is een personenauto met alles erop en eraan. Ondanks de volledigheid van deze wagen, zijn er altijd verschillende opties, upgrades en uitbreidingen die je kunt (laten) toevoegen aan je Ford Siërra. In deze blog benoemen we een aantal erg populaire accessoires en uitbreidingen die de waarde van je Ford Siërra aanzienlijk verhogen. Een klein extraatje kan immers een wereld van verschil teweeg brengen voor wat betreft rijcomfort, gebruik van de auto en uitstraling. Lees gauw meer hierover in onze blog.

Trekhaak

Een trekhaak is zoiets wat je pas gaat missen op het moment dat je merkt dat je hem goed zou kunnen gebruiken. Wil je op vakantie met de caravan? Moet je iets vervoeren met een aanhanger? Wil je een medeweggebruiker helpen om uit de blubber te komen? Veel succes gewenst zonder een trekhaak! Dan kun je dit allemaal wel vergeten.

Airco

Hoewel we in een land wonen waar we de meeste dagen regen hebben en vrij lage temperaturen, kun je er vergif opnemen dat het deze zomer opnieuw goed warm zal worden! Er zijn al 11 hittegolven geweest in de afgelopen 20 jaar met in totaal 44 dagen met tropische temperaturen. Het is dan absoluut geen pretje om in een snikhete auto te rijden. De ramen opendoen helpt ook niet aangezien er dan warme lucht binnenkomt. Een airco installeren kan voor de zomer meer zijn dan een luxe!

Spoiler

Een spoiler geeft direct een veel sportievere uitstraling aan je Ford Siërra. Het hoeft geen enorm gevaarte te zijn; zelfs een kleinere spoiler kan al een hele hoop verbeteren aan de uitstraling van je wagen. Men vraagt zicht dan af waar deze het beste kan komen in het geval van een sedan. Het antwoord wat wij hierop geven is dat het er vaak van af hangt wat je zelf mooi vindt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze teksten en haal meer uit je Ford Sierra-ervaringen. Stay inspired!

Contactgegevens

Via info @ fordsierraclub.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden